.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Workshop i Meditativ Massage

.
På workshoppen bliver du introduceret til undervisningen i Meditativ Massage. Du får afprøvet hvordan vi mediterer og hvordan vi arbejder med massage ud fra en meditativ centrering.
I løbet af workshoppen lærer du hvordan man masserer på en effektiv og energifyldt måde, hvor du har god opmærksom i hænderne. Dette er grundlaget for at kunne arbejde med Meditativ Massage.
.
Workshop afholdt i Homå er gratis. Workshops afholdt andre steder koster 350 kr.  Beløb kan betales med Mobilepay: 51236305 eller til konto:7320-0001337000

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Basisforløb i Meditativ Massage

.

Basisforløbet består af 2 kurser. På forløbet lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne.
. Du lærer at kunne massere ud fra en meditativ centrering.
Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Forløb i Meditativ Healingmassage

.

Forløb på 3 kurser, hvor du ud fra en Meditativ indfaldsvinkel, lærer Healingmassage med fokus er på Meridiansystemet og Chakrasystemet.
Første weekend fungerer som introduktion,  hvorefter du kan vælge om du vil forsætte på de 2 efterfølgende weekends.
Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Udviklingsforløb i Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb, hvor vi arbejder med Massageterapi ud fra indtuning og meditativ sansning af modtagerens energisystem. Sideløbende arbejder vi intensivt med forstå os selv ud fra den meditativ bevidsthed.

 Forløbet består at 4 weekendkurser fordelt over et år. 1.weekend fungerer som introduktion, hvorefter du kan vælge om du vil forsætte på de 3 efterfølgende.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.