.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Uddannelse i Meditativ Massage

.
Uddannelse hvor der er fokus på det sansende og meditative i massage. Du lærer at møde og hjælpe dem du masserer som hele ligeværdige mennesker, uden fordomme og forudindtagede holdninger. Uddannelsen i Meditativ Massage består af 3 uddannelsesforløb, der igen består af en række enkeltstående kurser. På alle kurser er der fokus på personlig udvikling, da fundamentet i Meditativ Massage er at kunne sanse energi og bruge den meditative indfaldsvinkling til massage og behandling.
Uddannelsen er for alle der godt kan lide at massere og ønsker at lære massage med meditativt nærvær. Uddannelsen i Meditativ Massage er et godt supplement til andre massageuddannelser. Uddannelsen er pt. godkendt til RAB-registering, men vi håber det bliver muligt på et tidspunkt.
I forbindelse med kurser kan vi arrangere overnatning på det nærliggende Bed-and-Breakfast. -  Læs her om overnatning.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Basisuddannelse i Meditativ Massage

.

Basisuddannelsen handler om at lære at forstå essensen af meditation og kroppens energisystem, og så kunne bruge det som omdrejningspunkt i massage. Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne, samt at masserer ud fra en meditativ centrering.
Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Uddannelse i Meditativ Healingmassage

.

Uddannelsesforløbet i Meditativ Healingmassage handler om at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage. Forløbet består af 3 kurser: -Bevidsthed, -Healing, -Intuitiv massage, og kræver en del kendskab til massage og kroppens energisystemer.
Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Uddannelse i Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand. Vi med Massageterapi ud fra indtuning og meditativ sansning af modtagerens energisystem.

 Forløbet består at 4 weekendkurser fordelt over et år. 1.weekend fungerer som introduktion, hvorefter du kan vælge om du vil forsætte på de 3 efterfølgende.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Korte kurser og Workshops

.

Kurserne er 1-dags kurser og er udpluk fra Uddannelsen i Meditativ Massage. Du kan afprøve et eller flere af disse kurser inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.