.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Undervisning i Meditativ Massage

.
Undervisning hvor der er fokus på det sansende og meditative i massage. Du lærer at møde og hjælpe dem du masserer som hele ligeværdige mennesker, uden fordomme og forudindtagede holdninger. På alle kurser er der fokus på personlig udvikling, da fundamentet i Meditativ Massage er at kunne sanse energi og bruge den meditative indfaldsvinkling til massage og behandling.
Undervisning er for alle der godt kan lide at massere og ønsker at lære massage med meditativt nærvær. Undervisningen der et godt supplement til andre massageuddannelser. Undervisningen er pt. godkendt til RAB-registering, men vi håber det bliver muligt på et tidspunkt.
I forbindelse med kurser kan vi arrangere overnatning på det nærliggende Bed-and-Breakfast. -  Læs her om overnatning.

.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Basisforløb i Meditativ Massage

.

Basisforløbet handler om at lære at forstå essensen af meditation og kroppens energisystem, og så kunne bruge det som omdrejningspunkt i massage. Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne.
Du lærer at kunne massere ud fra en meditativ centrering.
Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Forløb i Meditativ Healingmassage

.

Forløbet i Meditativ Healingmassage handler om at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage. Forløbet i Meditativ Healingmassage består af 3 kurser: -Bevidsthed, -Healing, -Intuitiv massage, og kræver en del kendskab til massage og kroppens energisystemer.
Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Udviklingsforløb i Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand. Vi med Massageterapi ud fra indtuning og meditativ sansning af modtagerens energisystem.

 Forløbet består at 4 weekendkurser fordelt over et år. 1.weekend fungerer som introduktion, hvorefter du kan vælge om du vil forsætte på de 3 efterfølgende.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Workshop i Meditativ Massage

.
3 timers workshop hvor du får afprøvet undervisningen i Meditativ Massage. Vi vil arbejde med meditation og sansning af energi. Du nogle enkelte massageteknikker i forhold til at kunne masserer med energi og meditativ centrering.

Workshop afholdt i Homå er gratis.

Læs mere her.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.