.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Uddannelse i Meditativ Massage

.
Uddannelse hvor der er fokus på det sansende og meditative i massage. Du lærer at møde og hjælpe dem du masserer som hele ligeværdige mennesker, uden fordomme og forudindtagede holdninger. Uddannelsen i Meditativ Massage består af 3 uddannelsesforløb, der igen består af en række enkeltstående kurser. På alle kurser er der fokus på personlig udvikling, da fundamentet i Meditativ Massage er at kunne sanse energi og bruge den meditative indfaldsvinkling til massage og behandling.
Uddannelsen er for alle der godt kan lide at massere og ønsker at lære massage med meditativt nærvær. Uddannelsen i Meditativ Massage er et godt supplement til andre massageuddannelser. Uddannelsen er pt. ikke godkendt til RAB-registering, men vi håber det bliver muligt på et tidspunkt.
I forbindelse med kurser kan vi arrangere overnatning 50 m derfra.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Basisuddannelsen i

Meditativ Massage

.

Du lærer du alt det grundlæggende i forhold til at kunne give en god og intens massage. Du lærer at sanse, forstå og arbejde med energi, chakras og meridianbanerne, samt at massere ud fra en meditativ centrering.

.

.
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Forløb i

Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand. Vi med Massageterapi ud fra indtuning og meditativ sansning af modtagerens energisystem.

.

.
 
.

RAB-Registering

.

Det er hensigten at Uddannelsen bliver godkendt af en forening. Hvis du vil registreres Alternativ behandler (RAB) kan Uddannelsen i Meditativ Massage ikke stå alene, dertil er uddannelsen ikke tilstrækkelig omfattende.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Unikke kurser omhandlende Meditation og Massage. Indholdet er udpluk fra Uddannelsen i Meditativ Massage.

.

.
 
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.