.
CENTER FOR
MEDITATIV MASSAGE
UNDERVISNING OG BEHANDLING
.
.
.
.
.
.
.
.

Stress-forløsende behandling

.

Forløb med Meditation og Massage.

Stress er et udtryk for voldsom overbelastning af kroppen eller sindet. Du har ganske enkelt knoklet på for længe uden at respektere de faresignaler din krop og instinktivt er kommet med. I stress-forløsende behandling får du genskabt kontakten til din krop og til Instinktiviteten, Du får slappet af i din krop og energisystem, så du igen kan mærke energien strømme. Det er vigtigt at du forstår de dybere årsager til at du har knoglet på, og at du bruger meditation til at styre dine tanker og dit sind.
...

..

Massagen

Forløbet er 4 behandlinger med Meditation og Massage. Den enkelte behandling starter med samtale og en meditation vi laver sammen. Massagedelen er den dynamiske del i behandlingen, og er den kropslig bearbejdning af din aktuelle problematik som den udformede sig under meditationsdelen. Massagen kan således skifte karakter og kan omfatte enkelte kropsområder eller hele kroppen. Massagen kan også være Healingmassage eller Healing alt efter behov. Som afslutning på hver behandling snakker vi om det der er dukket frem, samt hvordan du kan arbejde hjemme med øvelser eller andet, der understøtte din proces.
..

..

Meditationen

I forløbet får du individuel meditationsundervisning, der kan hjælpe dig til at skabe ro i sit sind og give dig en meditativ og energimæssig kontakt til din krop. Du får meditative anvisninger af mig der vil vise dig det energimæssige udtryk for din problematik og hvordan du aktuelt kan arbejde med problematikkerne derhjemme fra gang til gang. Du skal altså være interesseret i at lære om meditation og være indstillet på at arbejde hjemme med de meditative anvisninger.
Sideløbende med forløbet eller efterfølgende, kan det være en ide også at deltage i den Åbne Meditationsundervisning, Der vil give dig et større kendskab til hvad meditation er og du bruge meditation til i dit forhold til andre mennesker. Er du i forvejen erfaren i meditation, kan det du sideløbende med forløbet deltage i Meditations gruppen.
.
Forløbet er 4 behandlinger med Meditation og Massage med en uge eller 14 dages mellemrum. Forløbet giver kontinuitet og retning for behandlingen. Pris : 2.400 kr.          
.

Til forsiden: Behandlinger.

..

.
.
.
.
.
.
.
.