.
.
.
.
.
.
.
.
.

Åben undervisning i meditation

.
Du lærer at bruge meditation i din dagligdag. Dels som redskab til at slippe tankemylder og stress, og dels for at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop. Du lærer også at bruge meditation til bedre at forstå dig selv og dine problematikker.
Du behøver ikke at kende til meditation på forhånd. Undervisningen er tilrettelagt så alle kan være med, hvad enten de har mediteret før eller ej.
Meditationsundervisningen bygger på en forståelse af os selv psykologisk og energimæssigt. Derfor vil der udover meditationsundervisning også være undervisning i nogle udviklingspsykologiske aspekter og i forståelse af vores energisystem: Aura og Chakra. Vi vil også inddrage drømmeforståelse i undervisningen.
Du vil kunne bruge undervisningen i meditation til større forståelse af dig selv, og for baggrunden for dine problematikker. Problematikker har vi alle, nogle er kendte, de fleste er stadig ukendte. Undervisningens formål er at afdække de ukendte problematikker, så vi kan leve et liv uden misforstået stress og med større accept af os selv, som den vi nu engang er i dette liv. I undervisningen vil vi også komme ind på forskellige livstemaer som: Hvad er kærlighed, hvad er spiritualitet... m.m.
Tilmelding på tlf. 51236305 senest kl. 17.00 på mødedage. Beløb kan betales kontant, Mobilepay eller til: konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
Hver anden tirsdag i lige uger fra 19.00-21.00.     Pris 80 kr. pr. gang.
.

Tilbage til  Meditation.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.  
Meditativ Udviklingsgruppe

.

Undervisningen i meditation og selvudvikling for folk der vil arbejde kontinuerligt og dynamisk med deres personlige udvikling.
Hver anden onsdag Ulige uger 19.00-21.00
.
Læs mere her.
.  
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.