.
CENTER FOR
MEDITATIV MASSAGE
UNDERVISNING OG BEHANDLING
.
.
.
.
.
.
.
.

Center for Meditativ Massage

.

Center for Meditativ Massage blev etableret i foråret 2018 af John Henrik Molich Rimestad. Undervisning og behandlinger er essensen af de erfaringer John Henrik har gennem 25 år som behandler og meditativ selvudvikler.

Center for Meditativ Massage er en del af Skolen for Dans og Massage. Tidligere var undervisningen en del af skolen, hvor der har været massageundervisning siden 2008. Center for Meditativ Massage har navn efter behandlingsformen: Meditativ Massage, der er opfundet af John Henrik og en måde han har masseret på i mere en 25 år. I de 10 år hvor der er undervist i massage ved Skolen for Dans og Massage har Meditation været fundamentet i undervisningen, nu er meditation synligt og aktivt. Underviserne er John Henrik Molich Rimestad og Mette Molich Rimestad.

I Meditativ Massage er man som massør meditativ opmærksom og sansende under massagen. Man kan bruge en meditativ sansning af modtageren inden selve massagen som grundlag for massagen. Du kan du læse mere om grundlaget for Meditativ Massage ved at klikke her..

.
Tilbage til forsiden.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.  
John Henrik Molich Rimestad
.
Uddannet Shiatsu behandler i 1990, Zoneterapeut i 1989, og har arbejdet som massør og behandler siden da. Uddannet pædagog i 1994 og har arbejdet med familie- og børneproblematikker i ca. 10 år. Har undervist i massage m.m. siden 2008.    
.

Læs mere her...

.  
.
.
.
.
.
.

Meditation og Selvudvikling

.
Meditation er en naturlig tilstand for os mennesker at befinde os i. Spædbørn befinder sig det meste af tiden i meditativ tilstand, når de er vågne. Vi voksne har blot glemt hvordan det er at være i meditativ tilstand.
Selvudvikling handler om arbejdet med personligheden. Altså få kikket på de ting der har gjort at vi har lukket af for kontakten til spiritualiteten. Selvudvikling betyder at vi ser på os selv i forhold vores nuværende situation, og ser på de ting der fungerer og de ting der ikke fungerer.
.

Læs om Meditation og Selvudvikling

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.